The Light Seers Orakel 33

Ridder van toverstaf

Lichtprofetie: charisma, passie, spontaniteit, verlangen naar een droom. Snelle energie, enthousiasme, moed, geïnspireerde actie, verlangen naar avontuur.

Schaduwprofetie: ongerichte energie, zelfsabotage met vurige emoties, roekeloosheid, behoefte aan meer zelfbewustzijn, overmoed.

Waar heb je over gedroomd? De Ridder van Wands galoppeert en luidt avontuur en impulsiviteit in en gaat moedig na wat jou het meest inspireert. Herinner je je nog die passie van je waar je naar streefde? Die drumcirkel waar je altijd al bij wilde zijn? Laat je keuze spontaan zijn en geef jezelf de vrijheid om de realiteit te veranderen volgens je verlangens. Het is oké om naar nieuwe dingen te verlangen en met de wind mee te rennen als je door een idee wordt geïnspireerd. Geef je er aan over! Sta deze geladen energie toe om naar binnen te stromen en een wild vuur van positief momentum te ontsteken. In de schaduw waarschuwt deze kaart voor roekeloze impulsiviteit en opvliegendheid. Je wilt niet dat al die opgekropte creatieve energie spontaan losbarst! Waaier de vlam aan en laat wat kracht over voor de lange termijn. Zet je passie voor je aan het werk.

Interpretatie van de Ridder van Wands-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart Ridder van Wands

Kenmerken: Lucht van vuur. Boogschutter.

Onstuimig, energiek. Levenservaring opdoen. Argumentatief, vol enthousiasme en enthousiasme. Vriendelijkheid, vrijgevigheid, vriendelijkheid. Doelgericht. Heeft zelfrespect. Weet het werk te organiseren. Aspiratie bij de eerste impuls.

Mensen met toverstokken richten de aandacht op zichzelf in elk gezelschap: de koning met autoriteit, de koningin met magnetisme, de ridder met lawaai en opwinding.

Ridder van Wands in de lay-out (positie) voor Evenementen : vertrek, afwezigheid, vlucht, emigratie. Verhuizen naar een nieuwe plek, veranderen van baan of activiteit.
– ontmoeting met de Ridder van Wands.

Ridder van toverstaf in de lay-out (positie) voor bedrijven : ontwikkelt zich snel, riskant. Soms korte termijn. “IJver, haast, risico” zijn de belangrijkste kenmerken van een bedrijf.

Ridder van toverstaf in de lay-out (positie) voor beroep : middenmanager, goede organisator. Middelbare ondernemer. Kan zijn: chauffeurs (racers, ruiters), acteurs, kunsthandelaren.

Ridder van toverstaf in de lay-out (positie) op gezondheid : sterk, maar beschermt niet. Neiging tot letsel. Hart problemen.

Ridder van toverstaf in de lay-out (positie) op Relaties : geschillen, passies. Niet al te serieuze relatie uit de serie “gewonnen en gestopt”: alle opwinding zit in de verovering.

Ridder van Wands in de lay-out (positie) als Raad : handel snel en moedig. Maak geen verreikende plannen.

Ridder van toverstaf in de lay-out (positie) als waarschuwing : vermijd opzichtige efficiëntie. Maak je niet druk om niets.

Ridder van Wands in de lay-out (positie) als resultaat : “ja.” Met succes.

Omgekeerde  Ridder van Wands

Kenmerken: Brawler. Arrogantie, arrogantie, egoïsme, koppigheid, afgunst. Zeer opvliegend, tot op het punt van woede (in combinatie met de Force – het kan verslaan), maar kan snel van begrip zijn. Zeer kwetsbaar ego.

Ridder van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor evenementen :

  • breuk, scheiding, obstakel, onenigheid, interferentie. Reis geannuleerd wegens externe omstandigheden. Ernstige problemen door impulsief gedrag.
  • professionele rivaliteit. Dorst naar macht. Houding en snobisme.
  • ontmoeting met de omgekeerde Ridder van Wands.

Ridder van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Business : continue avonturen. Weinig of geen resultaat. Problemen op het werk.

Ridder van toverstaf in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Gezondheid : gevaarlijke verwondingen.

Ridder van toverstaf in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op Relaties : Ruwe relaties. Vervreemding, scheiding, schandalen. Apathie.

Ridder van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als Raad : matig uw enthousiasme.

Ridder van Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : er zijn gevaarlijke obstakels op je weg.

Ridder van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “nee.” Het doel is niet bereikt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.