The Light Seers Orakel 32

Page van toverstokken

Lichtprofetie: explosieve creativiteit en aanstekelijk enthousiasme, overvloed aan ideeën, creatieve inspanningen, nieuwsgierigheid, een nieuw begin, jezelf laten dromen, energie voor creatieve ideeën. Vonk.

Schaduwprofetie: beperkende overtuigingen, angst voor de schepper, behoefte om je energie te kanaliseren, verlangen om iets nieuws te beginnen maar gebrek aan kansen of obstakels daarvoor, enthousiasme, opstandigheid.

Deze pagina is een vrije geest met een aanstekelijk enthousiasme. Verheug je in de jonge, rauwe en uitbundige creatieve energie en let op de nieuwe ideeën die op dit moment aan de oppervlakte borrelen! Je vindt hier inspiratie die veel potentie heeft. Als je de angst van de maker voelt dat je geen solide plannen hebt om deze ideeën tot leven te brengen, laat dan je behoefte los om je plannen nu te formaliseren. Geef je ideeën de ruimte die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen voordat je ze voortijdig deelt, zodat hun vleugels volledig vorm krijgen. Hun kracht is grenzeloos! Laat ze ademen! Besteed tijd aan het najagen van je verbeelding, en als je een gebrek aan ambitie of gedrevenheid voelt, of als je je verstoken voelt van de inspiratie die deze kaart verlicht, weet dan dat je dit vuur zult vinden.

 

Interpretatie van de Tarotkaart Page of Wands

Kenmerken: Land van vuur. Element – Vuur.

Een optimist met gevoel voor humor, geïnspireerd. Er is veel potentieel dat ontwikkeld moet worden. Dorst naar onafhankelijkheid. Oprechtheid, waarheidsgetrouwheid.

Pagina met toverstaf uitgelijnd (positie) Gebeurtenissen : Kans op een baan. Nieuw begin. Goed nieuws. Goede anekdote. Hulp van een jonge man. Soms kan het over reizen gaan. Ontmoeting met de Page of Wands.

Pagina met toverstokken in de lay-out (positie) voor bedrijven : klein. Bemiddeling. Kan worden geassocieerd met communicatie.

Pagina met toverstaf in de lay-out (positie) voor Beroep : stagiair, student, junior officier. Zij die studeren en werken. Coaches, sporters, adverteerders, koeriers (postbodes, koeriers).

De pagina met toverstokken in de lay-out (positie) op gezondheid : sterk. Er kan sprake zijn van vegetovasculaire dystonie.

Pagina van Wands in de uitlijning (positie) op Relaties : kan een aanbod (bereidheid) betekenen om relaties op te bouwen (inclusief de overgang naar een nieuwe fase met al lang bekende mensen). Kan een warme relatie betekenen zonder seks.

The Page of Wands in een lay-out (positie) als Raad : begin iets nieuws door een doel te stellen. Om de kans te grijpen.

De pagina met toverstokken in de lay-out (positie) als waarschuwing : beoordeel nuchter uw capaciteiten.

De pagina met toverstokken in de lay-out (positie) als uitkomst : “ja.” De situatie zal worden opgelost.

Omgekeerde pagina met toverstokken

Kenmerken : Een pestkop die de aandacht op zich vestigt. Opschepper. Eigengerechtigheid, valse ambitie. Overmoed. Verhoogde prikkelbaarheid en onderwerping aan passies. Gebrek aan gevoel voor humor. “valse” acties.

Pagina van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Evenementen : merkwaardig en onaangenaam. Slecht nieuws. Snitching, aanklachten, anonieme brieven. Het bericht kan te laat zijn. Inertie, onwil om te bewegen. Er kunnen problemen zijn in relaties met kinderen.
– ontmoeting met de omgekeerde Page of Wands.

De pagina met toverstokken in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Business : Failure in business. Ondernemen zonder doel, zonder de juiste vaardigheden.

Pagina van toverstokken in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Gezondheid : overwinning op kleine kwalen.
Relaties: spot en pesten. Gebeurtenissen en acties ongunstig beïnvloeden: tactloze grappen, enz.

De Page of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als Raad : beoordeel jezelf realistisch.

Pagina met toverstokken in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als waarschuwing : u kunt uw verplichtingen niet nakomen.

De pagina met toverstokken in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “nee.”

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.