The Light Seers Orakel 31

10 toverstokken

Lichte profetie : te veel op je nemen, last, verantwoordelijkheid, onderdrukking, een kans om te begrijpen waarom je zoveel op je neemt, dicht bij een succesvol resultaat zijn

Schaduwprofetie : de behoefte om prioriteiten te stellen, scheiding van aandacht, vrijheid van lasten, loslaten van andermans verwachtingen van jou, vasthouden aan verantwoordelijkheden, moeite om hulp te vragen, onderdrukking van het martelaarschap, de behoefte om voor jezelf op te komen.

Interpretatie van de Tarotkaart 10 van Wands

Kaartnaam: Heer van Onderdrukking (Onderdrukking)

Correspondentie – vuur (zonder toevoegingen van de letters van de naam); Sephira – Koninkrijk (Malkuth)

Toelichting (algemene betekenis): draag je kruis, volhard, wat er ook gebeurt. Overwerk, doorgaan naar het einde van een moeilijke karmische les. Een zeer zware last.

Gebeurtenis : te veel fysieke en andere stress. Teveel dingen tegelijk aanpakken. Omstandigheden die u dwingen ondraaglijke verplichtingen aan te gaan. Een ondraaglijke last op zich nemen, omstandigheden.

Tien toverstokken in de lay-out (positie) voor werk. Een stuk meer nemen dan je kunt slikken (neem een ​​aantrekkelijk idee aan dat duidelijk buiten je mogelijkheden ligt). Te veel verantwoordelijkheid. Harde werker. Perfectionist (streef naar perfectie).

Focussen op details en het punt missen (door de bomen het bos niet meer zien). De behoefte om zich te ontdoen van het overbodige, het verlies van doel. Moeilijke taken.

Ten of Wands in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Ziekten van de wervelkolom, hoge bloeddruk, ziekten die verband houden met een grote belasting. Overbelasting, vermoeidheid.

10 toverstokken in een lay-out (positie) voor relaties. Vermoeidheid door relaties en het onvermogen om ze te beëindigen (een koffer zonder handvat). Moeilijke relatie; de ene partner trekt de andere als een koffer zonder handvat.

Een dozijn toverstokken in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een workaholic die iedereen op zijn nek zet. Drukke, vermoeide persoon.

Tien van Wands in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: met andermans handen kun je geen goed werk doen. Ook al is het hard werken, je kunt het.

Waarschuwing: de weg is verloren, de hoofdrichting (waarvoor alles is). De zaak ligt buiten uw macht: weigeren of om hulp vragen.

Tien toverstokken in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Plannen worden door te grote inspanningen niet gerealiseerd. De periode van zware lasten.

Extra : Tien maakt de hele rij compleet en is het eerste getal van 2 cijfers. Het heeft wat redundantie in de serie en de mogelijkheid om terug te keren naar één, helemaal opnieuw te beginnen. (Deze kaart is een symbool van het afgelegde pad, de voltooiing van de cyclus)

Omgekeerde Tien van Wands

Toelichting (algemene betekenis): Bevrijding, een poging om een ​​zware last af te werpen. Weigering om te testen (raakte niet betrokken, weigerde verantwoordelijkheid). De last laten vallen, de last is gevallen.

Evenement : Vermijden van moeilijkheden (wegnemen van verantwoordelijkheid).

Ten of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Scheiding van taken en verantwoordelijkheden voor iedereen. In de juiste context kan het collectieve onverantwoordelijkheid betekenen. Minder werkdruk, lichter schema. Minder werkdruk en verantwoordelijkheid voor hetzelfde geld. Soms het wegwerken van een onbemind bedrijf.

10 toverstokken ondersteboven in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Verlichting, stressverlichting, drukverlaging, vegetovasculaire dystonie. De ziekte heeft je neergeslagen of losgelaten: je moet controleren met extra kaarten.

Tien van Wands ondersteboven in een lay-out (positie) voor relaties. Afscheid nemen met opluchting, bevrijding van lastige relaties. Weg met een saaie partner. Met de Toren – weduwschap.

Tien toverstokken in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Verantwoordelijkheid afschuiven op andermans schouders. Vrijwaring. De man heeft de last van zich afgegooid, maar is nog uitgeput.

Tien van Wands ondersteboven in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Laat alles vallen, begin met iets nieuws. Deel met het overbodige, met wat interfereert, neem alleen het belangrijkste. Laat alles vallen. Weg met de last.

Let op: als u nu een test weigert, ontvangt u deze later in verbeterde vorm. U kunt het misschien niet aan.

Ten of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Afwijzing van het doel, de zoektocht naar een nieuw bedrijf. (De taak zal gemakkelijker gemaakt moeten worden.)

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.