The Light Seers Orakel 30

9 van toverstokken

Lichte profetie : vastberadenheid, veerkracht, uitdagendheid, laatste verdediging, laatste zetje, opwinding voor wat komen gaat, uitdagendheid voor moeilijkheden, beloningen, overwinning.

Schaduwprofetie : de behoefte om je open te stellen voor mensen en ze te vertrouwen, vast te houden aan oude verhalen, oude veldslagen op te geven, de behoefte om te doorzien en af ​​te maken wat je bent begonnen, sterkere grenzen.

Interpretatie van de Negen van Wands-kaart

Kaartnaam: Lord of Great Power.

Correspondentie – vuur (zonder toevoegingen van de letters van de naam); Sephirah – Vorm.

Uitleg (algemene betekenis): gespannen verwachting van ontbering en verandering. Waakzaamheid, bewustzijn, waakzaamheid. Een waakzame geest, die ervoor zorgt dat de wil niet verslapt. Beveiliging.

Evenement : houd de lijn vast. Oude slechte relaties nieuw leven inblazen. De behoefte om te verdedigen.

Negen van Wands in de lay-out (positie) voor werk. De opkomst van oude problemen. Weerstand tegen verandering, overmatige angst. Apart bedrijf; conservatief, zonder ontwikkeling. Er is geen kracht en vertrouwen in de noodzaak om iets te veranderen.

9 toverstokken in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Verborgen krachten van het lichaam die geactiveerd kunnen worden in stressvolle situaties. Gericht op ziekte.

Negen van Wands in de lay-out (positie) voor relaties. Een muur van wantrouwen en onbegrip, waarvan de oorzaak kan liggen in negatieve ervaringen uit het verleden. Fysieke afstand of ontoegankelijkheid van de partner (ze worden gescheiden door barrières of afstand). Vervreemding. Negatieve ervaringen uit eerdere relaties.

Negen toverstokken in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Anticiperen op gevaar van de buitenwereld. Voortdurende zelfbeheersing of het aanleggen van dergelijke vormen van bescherming waardoor de verbinding met de werkelijkheid verloren gaat. Zelfvoorzienend, afstandelijk, alert; introvert.

Negen van Wands in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: kijk, maar bemoei je er niet mee. Verzamel innerlijke kracht. Bescherm uzelf tegen mogelijke problemen.

Waarschuwing: vermoeidheid, isolatie, nabijheid. Overmatige angst en achterdocht. Ga niet in de verdediging.

Negen toverstokken in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Het probleem is nog niet opgelost, we mogen de waakzaamheid niet verliezen. Je gaat muren bouwen.

Extra’s : De wereld voelt als een vijandige ruimte, je moet de situatie te allen tijde onder controle houden.

Omgekeerde Negen van Wands 

Uitleg (algemene betekenis): vermoeidheid, verlies van waakzaamheid (de noodzaak om verder te gaan dan het “hek”).

Gebeurtenis : onoplettende houding ten opzichte van wat er gebeurt, onzorgvuldigheid. Onthulling van omstandigheden. De omstandigheden dwingen je om iets te doen.

Negen van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Bevrijding van oude problemen en verplichtingen, maar er is nog geen nieuwe beweging. Uitbreidingspogingen. De omstandigheden dwingen je om iets te doen.

Negen van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Stupor in stressvolle situaties, lethargie, verstrooidheid. Eerste stappen na herstel.

Negen van staven in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Een poging om contact te leggen, een relatie aan te gaan. Moeilijke ontmoeting na een lange scheiding (stijfheid, spanning, onhandigheid). Een schuchtere stap naar elkaar toe.

The Nine of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Bevrijding van stereotypen van denken of psychische problemen, maar er is nog geen nieuw waardesysteem. Zwakte en onvermogen om voor je rechten op te komen (geen innerlijke kern). Een persoon probeert zichzelf voorzichtig in een nieuw veld.

9 toverstokken in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: probeer jezelf te overwinnen, de “muur” te overwinnen (je moet nieuwe stappen zetten; grenzen overwinnen, complexen).

Een woord van waarschuwing: het oude is afgehandeld, maar het nieuwe is nog niet beschikbaar (“de Joden werden geslagen, Rusland werd niet gered” (c) Kotelnikova). Je weet niet wat je te wachten staat.

Negen van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Je bent een stap dichter bij de overwinning, maar er zijn nog veel problemen in het verschiet. De omstandigheden zullen je dwingen je verdediging te verlagen.

Extra : De muur zakt een beetje, maar niet omdat het probleem is opgelost, maar omdat er geen kracht meer is om hem vast te houden

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.