tc75

Staven Prins

Staven Prins staat voor bloeiende liefde, intuïtieve creativiteit en het licht in de duisternis.

De prins zit met uitgestrekte armen op zijn wagen van vuur, die snel naar voren gaat. Donkere vlekken op de achtergrond wijzen op de duisternis die hij achter zich laat. De prins is doelgericht en naakt. Dat wijst erop dat hij niet langer de behoefte voelt om zich te verbergen of beschermen.

In zijn rechterhand houdt hij een Phoenix-staf; een symbool van macht en energie. Zijn hart opent zich en hij ziet de wereld door nieuwe ogen.

Staven Prins belichaamt het meesterschap over intuïtieve creativiteit (de kleur groen in de vlammen). Hij vertrouwt op zijn intuïtie en laat die niet inperken.

Als je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat er op dat je alles binnen je bereik hebt wat je nodig hebt. Je kunt deze kaart zien als een aansporing om je niet door anderen en jezelf te laten inperken. Het leven wil je ontvangen. Vertrouw op je eigen onbegrensde mogelijkheden!

Staven Prins is ook een kaart van liefde. Je ziet dit terug in de lotusblaadjes op zijn hart. Staven Prins houdt van het leven, en het leven houdt van hem. Geldt dat ook voor jou? Adem met heel je hart en luister naar het antwoord.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina