tc74

Staven Prinses

Bevrijding en spontane expressie. Dat zijn de belangrijkste betekenissen van Staven Prinses in de Crowley Tarot. Staven Prinses staat dan ook symbool voor de vrije, bevrijde geest die in iedereen leeft.

De Staven Prinses op de afbeelding heeft zichzelf bevrijdt en slaat onbevangen nieuwe wegen in die haar energie geven. Dit wordt gesymboliseerd door de zonnestaf die zij in haar hand houdt.

Ze houdt de tijger bij zijn staart. De tijger symboliseert in de Oosterse mythologie angst en eigen belemmeringen.

Deze kaart duidt er dan ook op dat innerlijke belemmeringen en angsten zijn overwonnen, en dat je niet langer last hebt van de blokkades die je tegenhielden.

De kaart kan er ook op duiden dat je op dit moment vastzit, en dat je je angsten en belemmeringen moet overwinnen om vrij van geest te zijn.

Het altaar met de ramshoofden is een offerblok. Staven Prinses heeft haar oude belemmeringen en angsten op het altaar gelegd, en offert deze als een offerande. Ze kan zich volledig blootgeven, aangezien er niets is waarvoor zij nog bang hoeft te zijn.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline