tc69

Staven Zes

Staven Zes is de kaart van de onverwachte overwinning. Succes, helderheid en vereniging van krachten zijn de andere trefwoorden die horen bij deze kaart.

De zes staven van kracht zijn harmonisch gearrangeerd en vullen elkaars werking aan. De lotusbloem (liefde), de  phoenix koppen (vernieuwing) en de gevleugelde bollen met de slangen (creatieve kracht) zijn verenigd en versterken elkaar. De vlammen branden.

Het violet op de achtergrond was in het oude Egypte de kleur die de doorbraak naar de overwinning symboliseerde.

Als je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat erop dat dit voor jou het juiste moment is om je doel te bereiken. Alle voortekenen en zijn gunstig.

Staven Zes kan ook gezien worden als een aansporing om meer te genieten van de successen die je hebt in je leven. Tot slot kan deze kaart ook opgevat worden als een wijze les: wat wil je werkelijk bereiken in je leven en wat betekent overwinning voor jou?

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline