tc65

Staven Twee

Staven Twee staat symbool voor heerschappij, of beter gezegd: meester zijn over je eigen energie.

Op de afbeelding van deze kaart zie je twee gekruiste dorjes. Een dorje is een Tibetaans symbool voor een bliksemschicht.

Aan het eind dragen de dorjes het masker van een paardenhoofd: symbool voor zuivere kracht. De pijlpunten zijn met slangen versierd. Dat wijst op vernieuwing.

De achtergrond van deze kaart toont het samenkomen van water en vuur. In de alchemie is dat een symbool voor de vereniging van verschillende aspecten van je wezen.

De heerschappij die Staven Twee als titel heeft meegekregen is veel meer te zien als de beheersing van eigen kracht. Je combineert de verschillende aspecten die in je huizen, om met strijdlustige energie de situatie meester te worden.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, betekent dat dat je jezelf goed in de hand hebt en vol daadkracht en focus je richt op een bepaalde kwestie. De kaart kan ook een aansporing zijn om je te richten op je innerlijke centrering.

Als je verbonden bent met je centrum, zul je iedere situatie meester worden. Vertrouw op je kracht. In je centrum vind je de kracht die je nodig hebt. Meditatie of yoga kan je daarbij helpen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.