tc63

Bekers Ridder is een afbeelding van toewijding, emotionele trouw en onvoorwaardelijke liefde.

Bekers Ridder heeft grote vleugels, waarmee hij zich op zijn paard voortbeweegt. Hij heeft een groene wapenuitrusting aan en in zijn hand houdt hij een kelk met een kreeft.

In de astrologie kan Kreeft op familierelaties duiden. Je kunt het hier zien als iedere vorm van verwantschap tussen jou en anderen.

De lichtblauwe vleugels van de geest tillen emotionele relaties omhoog. Deze kaart wijst er op dat je met betrekking tot een (mogelijke) geliefde de weg omhoog hebt ingezet of dat je binnenkort verbetering mag verwachten.

De groene wapenuitrusting op deze kaart wijst erop dat de Ridder over veel creativiteit beschikt om zijn gevoelens tot uitdrukking te brengen. Dat kan verbaal zijn, maar ook op andere manieren.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan kan dat erop duiden dat je verlangt naar iemand die je kent of dat je zoekt naar iemand met wie je je op emotioneel, fysiek en zielsniveau kunt verbinden.

Deze kaart is in ieder geval een aanwijzing dat de verbinding die je zoekt, binnenkort werkelijkheid wordt. Wat je daarvoor nodig hebt is vertrouwen, openheid en de bereidheid om zowel jezelf te laten zien als of het vermogen om gezien te kunnen worden.

Je ziet dit gesymboliseerd op deze kaart doordat de ridder ongewapend is en geen helm draagt. Verpantser jezelf niet. Door een pantser kunnen anderen onmogelijk zien wat voor moois er achter het pantser schuil gaat.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline