tc58

Bekers Negen

Vreugde en overstromende liefde. Dat zijn de belangrijkste steekwoorden die horen bij Bekers Negen in de Crowley Tarot.

Op de afbeelding van Bekers Negen zie je negen bokalen die gelijkmatig en harmonieus verdeeld zijn over de voorstelling.

Boven elke beker bevindt zich een lotusbloem. Zijn energie stroomt rijkelijk. De bekers zijn gevuld en stromen over.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een sterke aanwijzing dat je te maken hebt met plezier, blijdschap en een overstromende bron van liefde. Of je daar nu al mee te maken hebt, of dat iets is dat de komende tijd op je pad komt weet je zelf het beste.

De vreugde en liefde die deze kaart symboliseert is niet oppervlakkig of terloops, maar getuigt van een bijzondere diepgang. Bekers Negen nodigt je uit om dat toe te laten tot in het diepst van je wezen.

Deze kaart is een teken dat harmonie en liefde jou ten deel valt. Stel je er volledig voor open en laat alle reserves en ‘ja maar’-gedachtes varen. Geniet er van met volle teugen!

Ben je alleen? Geniet dan van het alleen zijn. Ben je samen? Geniet dan van de aanwezigheid van een ander of van anderen. Plezier en liefdevol zijn is jouw natuurlijke stemming.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline