tc55

Bekers Zes

Bekers Zes is in de Crowley Tarot de kaart die genot symboliseert.

Dat genot kun je breed zien. Bekers Zes staat voor lust, plezier in seksuele relaties, een rijke uitwisseling van seksuele energie en hart-energie en voor emotionele vernieuwing.

Op deze kaart zie je in de bekers lotusbloemen. De bloemblaadjes openen zich en stralen met een oranje kleur van vitaliteit. De bekers die zijn afgebeeld zijn gemaakt van koper. Dit is het symbool voor innerlijke heling.

Als je goed kijkt, zie je dat iedere beker een slang bevat. De slangen staan symbool voor de transformerende kracht van harmonieus beleefde seksualiteit.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, kun je dat zien als uitnodiging om je over te geven aan de rijkdom van je eigen emotionaliteit. Je zou de kaart kunnen zien als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Dit is voor jou het moment om in dat bad te springen.

Daar heb je lef voor nodig, maar leven is meervoud van lef. De beloning voor je lef is vernieuwing en een diepe emotionele zuivering.

Geniet van alles wat het leven jou op dit moment te bieden heeft. Het aanvaarden van dat cadeau is de beste manier om je dankbaarheid te tonen.

Back to top button