tc53

Bekers Vier

Bekers Vier heeft als belangrijkste betekenis voldoening en emotionele weelde.

Deze kaart symboliseert het gevoel van innerlijke emotionele voldoening en bevrediging. Daarnaast is dat een stroom die twee richtingen uit gaat. Je ziet dit gesymboliseerd in de bekers op de kaart, waar de inhoud weer wordt teruggeworpen.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt duidt dat erop dat je het vermogen bezit om liefde en emotionele rijkdom niet alleen te aanvaarden, maar ook in staat bent om dat verder te geven.

Vanzelfsprekend kan Bekers Twee juist opgevat worden als een aanmoediging om daar voor open te staan.

De gouden bekers op deze kaart kun je zien als een uitdrukking van de rijkdom van je eigen gevoelens. De wortels daarvan rijken tot diep in het onderbewustzijn.

Deze kaart draagt echter ook een waarschuwing met zich mee. Kijk uit dat je gevoelens geen volledig eigen leven gaan leiden. Zonder matiging bestaat het gevaar dat je je ongeremd door je gevoelens laat voortstuwen.

Maar deze kaart is toch vooral een bevestiging dat je veel liefde en toewijding ontvangt. Geniet ervan en realiseer je dat niets voor eeuwig duurt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline