tc52

Bekers Drie

Bekers Drie staat in de Crowley-tarot voor overvloedige uitwisseling van liefde, waardevolle gevoelens en intieme communicatie met anderen.

De drie bekers op deze kaart zijn gemaakt van granaatappels. Deze vruchten symboliseren de levendige schat van ongewone en uitzonderlijke liefde. De bekers steunen op lotusbloemen en zijn volledig gevuld. Dit symboliseert de liefde die overstroomt.

De overvloedige liefde die op deze kaart wordt uitgedrukt is van de allerhoogste orde. Als je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je iets heel bijzonders met iemand te delen hebt. Dat kan iemand zijn met wie je nu al intieme relaties onderhoudt, of met iemand die nog niet dichtbij staat in jouw leven.

De drie bekers kunnen op drie belangrijke mensen in je leven wijzen. Het zijn deze mensen met wie je deze prachtige gevoelens van liefde kunt uitwisselen.

Wees open voor degenen met wie je deze gevoelens kunt delen. Ze zijn een geschenk. Ga er niet naar op zoek, maar vraag je af of er mensen zijn in jouw leven tegenover wie jij je liefde nog niet openlijk hebt uitgedrukt.

Je kunt deze kaart ook zien als een aanmoediging om aan anderen de liefde te geven die jij zelf wilt ontvangen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline