tc49

Zwaarden Ridder

Zwaarden Ridder stelt een ridder voor die door de lucht over het water vliegt. Het element lucht staat symbool voor de geest. Water staat voor emotie. De combinatie van deze twee symbolen staat voor hartstochtelijk denken.

De drie zwaluwen onderaan de kaart stellen de vereniging voor van hart, hoofd en handelen. Ze herinneren je eraan dat je, om je doel te bereiken, focus, wilskracht en intentie nodig hebt.

Het lange zwaard dat de Ridder in zijn rechterhand draagt en de dolk in zijn linkerhand, wijzen op het mannelijke en het vrouwelijke. Ze staan voor de energiestromen yang, het mannelijk-analytische, en yin, het vrouwelijke intuïtieve.

Het mannelijke en het vrouwelijke vormen samen het evenwicht dat noodzakelijk is om vooruit te komen. Je kunt yin en yang ook zien als een eenheid. Ben je op zoek naar eenheid? Binnen jezelf of buiten jezelf? Zwaarden Ridder duidt erop dat je op de goede weg bent.

Als je deze kaart getrokken hebt, dan wijst dat erop dat je vastbesloten bent om een bepaald doel te bereiken. Je weet wat je doel is en je weet waaraan je werkt.

Zwaarden Ridder duidt erop dat je nu in een goede positie bent om plannen te maken, te handelen en je doel te bereiken. Denk na hoe je het beste van je succes zal kunnen genieten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline