tc47

Zwaarden Prins

Zwaarden Prins is de kaart van het grote loslaten. Daarnaast staat deze kaart voor creatief denken, het volgen van je intuïtie en het loslaten van beperkingen.

Op deze afbeelding zie je Zwaarden Prins in een groen wapenuitrusting. Met zijn zwaard haalt hij uit en snijdt hij de verbindingen door met de drie figuren die de wagen trekken.

De groene kleur van de wapenuitrusting wijst op creativiteit. Het doorsnijden van de verbindingen wijst op het loslaten van beperkingen. Zwaarden Ridder wil vrij en onafhankelijk zijn.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je in een levensfase terecht komt waarin je oude overtuigingen aan het loslaten bent, of dat je op het punt staat om dat te gaan doen.

Beperkingen die je jezelf oplegt, laat je achter: Ik ben zwak. Ik ben afhankelijk van anderen. Ik kan het niet. Ik ben onhandig.

Stuk voor stuk zijn dat beperkingen die je jezelf oplegt die je weerhouden om je volle potentieel dat je in je hebt te benutten.

Je schept je eigen werkelijkheid en wanneer jij er vast van overtuigd bent dat je iets niet kan, dat je afhankelijk bent of dat het je niet zal lukken; dan zal je nooit bereiken wat je wilt.

Zwaarden Prins roept je op om de facetten van jezelf te onderzoeken waarmee je ontevreden bent, en naar jezelf te kijken zoals je werkelijk bent. Wanneer je dat doet, ben je in staat om je beperkingen los te laten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline