tc45

Zwaarden Tien

Zwaarden Tien is een kaart van angst. Angst voor ondergang, angst voor pijn, angst voor liefdesverdriet, angst voor een mogelijke toekomst.

Op de afbeelding van Zwaarden Tien zie je negen zwaarden die tegelijkertijd hun macht en kracht richten op het tiende zwaard. Dit tiende zwaard draagt het symbool van de zon en van het hart.

Zwaarden Tien toont als geen andere kaart de vernietigende kracht van angst en negatief denken.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, wijst dat erop dat je bang bent dat het plezier in je leven (de zon) en de liefde (het hart) bedreigd worden. Zwaarden Tien wijst erop dat je angst om dit kwijt te raken je zielskracht naar harmonie en evenwicht verstoort.

Zwaarden Tien nodigt je uit om je angst te onderkennen en te onderzoeken waar je negatieve energie vandaan komt.

Je kunt deze kaart ook zien als een aansporing om op zoek te gaan naar innerlijke vrede. Negatieve gedachten en gevoelens kunnen je verhinderen om met de stroom van het leven mee te drijven.

Zwaarden Tien is een aansporing je angsten los te laten en ja te zeggen tegen het leven en tegen de liefde.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline