tc45

Zwaarden Prinses

Zwaarden Prinses stelt het vermogen voor om praktisch en concreet ideeen op een constructieve manier vorm te geven.

Zwaarden Prinses kun je ook zien als de bestrijder van stemmingen die je afremmen of tegenhouden. Dit is het moment om theorie en praktijk in overeenstemming te brengen met elkaar. Dat is wat deze kaart je duidelijk wil maken.

Zwaarden Prinses is vastbesloten om met haar zwaard (helderheid van geest) alle remmingen in zichzelf te bestrijden (de stormen om haar heen).

Deze kaart weerspiegelt de behoefte om ideeën uit te voeren, en er niet alleen maar over te fantaseren. Zwaarden Prinses is het symbool voor de staat van bewustzijn waarin woord en daad bij elkaar komen. Dit is de kaart van theorie en praktijk, van fantasie en resultaat.

Zwaarden Prinses is een kaart die praktisch denken uitbeeldt en in praktisch denken is er geen verschil tussen woorden en daden.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline