tc37

Zwaarden Twee

Innerlijke vrede, besluitvaardigheid en het nemen van beslissingen tn aanzien van (liefdes-)relaties. Dat zijn de belangrijkste betekenissen die Zwaarden Twee met zich meedragen.

De twee zwaarden die centraal staan op deze kaart vormen een symbool van vrede. Ze kruisen elkaar in de wit-blauwe roos, hetgeen symbool staat voor de bereidheid tot liefde en voor begrip in plaats van strijd.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt kan dat erop duiden dat je bereid bent om in een situatie die te lang veel van je energie gekost heeft, nu een beslissing te nemen. Het kan zijn dat je lang getwijfeld hebt tot het nemen van een besluit of dat je niet wist wat je moest doen.

Deze kaart wijst je erop dat dit het juiste ogenblik is om een keuze te maken. Ingevingen en ideeen die zich nu aandienen zijn het waard om aandacht te geven. Je kunt die gedachten zien als een baken die je door een tijd van twijfel en verwarring heen kunnen leiden.

Dat klinkt misschien zwaar, maar de propellerachtige vormen die van de roos uitstralen wijzen op het luchtige element van deze kaart. Ze laten zien dat frisheid en beweging ook bij waarachtige vrede en rust horen.

Zwaarden Twee wijst er ook op dat innerlijke vrede een bijzonder geschenk is. Bescherm het, maar probeer je er nooit aan vast te klampen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline