tc33

Schijven Prins

Schijven Prins symboliseert ontvankelijkheid, bedachtzaamheid en het proces van bloeien en bevruchten.

Op deze kaart zie je de Schijven Prins op een stevige wagen die wordt voortgetrokken door een stier. De bloemen op de achtergrond zijn een teken van bloei en voorspoed. De vruchten wijzen op de rijkdom van de oogst.

Onder zijn linkerhand houdt hij een globe met meetkundige symbolen. Samen met de vruchten duidt dit op vernieuwende inzichten. De scepter in zijn rechterhand symboliseert een ruim bewustzijn.

Uit de blik van de stier kun je afleiden dat niets de Schijven Prins laat tegenhouden. Doelbewust en vastberaden ben je op weg. De prins is meditatief. In zijn creatieve wisselwerking met de aarde komt hij tot een diep begrip van de zin van het leven.

De prins is naakt en ongepantserd. Dit wijst op openheid. Samen met de vastberadenheid van de stier kun je dit zien als een teken dat je betrouwbaar bent en dat je jezelf aan anderen laat zien zoals je werkelijk bent. Met al je kracht en je kwetsbaarheid.

Wanneer je Schijven Prins getrokken hebt kan dat echter ook een aansporing zijn om meer van jezelf aan anderen te laten zien en wat zekerder je doelen na te streven.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline