tc32

Schijven Prinses

Schijven Prinses symboliseert geboorte, harmonie, vernieuwing en zwangerschap.

De ronde buik van Schijven Prinses verraadt dat zij zwanger is. Je kunt deze zwangerschap letterlijk opvatten, maar de belangrijkste boodschap van deze zwangerschap is vooral symbolisch van aard: zwanger van nieuwe ideeën, een nieuwe identiteit, een nieuwe fase.

Schijven Prinses houdt in haar linkerhand een schijf waarop yin en yang te zien zijn. Uit dit evenwicht bloeit de roos van Isis, de grote moeder van vruchtbaarheid. De staf in haar rechterhand heeft een kristal dat licht uitstraalt. Ook dit is een symbool voor geboorte.

De prinses draagt ramhoorns op haar hoofd, wat staat voor het doorstoten naar iets nieuws. Haar vlechten symboliseren de drie-eenheid van vader, moeder en kind.

De troon van de prinses bevindt zich in een bos vol heilige bomen aan de voet van bergen. De bodem waarin de bomen wortelen schittert van het gele licht van de geest. Je kunt dit zien als duiding dat er komende tijd iets zichtbaar wordt in je leven dat er tot nu toe niet was.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat erop dat je iets nieuws in je leven kunt verwachten. Een nieuwe baan, een nieuwe relatie, een nieuw inzicht dat je verder helpt op je spirituele pad, wellicht een kind. Je kunt je hoe dan ook voorbereiden op een verandering in je leven die je verder brengt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.