tc29

Schijven Acht

Schijven Acht is een kaart met twee gezichten. Allereerst wijst Schijven Acht op voorzichtigheid. Daarnaast staat deze kaart ook voor een bloeiende innerlijke rijkdom.

De boom op Schijven Acht ontvouwt haar prachtige bloesem. Het is een tijd van bloeiende rijkdom. Op alle vlakken van je wezen worden de mogelijkheden die misschien verborgen waren nu zichtbaar.

Elke bloem aan de boom wordt beschermd door een groot blad: een symbool voor behoedzaamheid.

Het cijfer acht staat symbool voor balans, evenwicht en harmonie. Om die balans niet te verstoren is het van belang dat je voorzichtig en zorgvuldig te werk gaat. Zo voorkom je dat je het evenwicht niet kwijt raakt.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, wijst dat erop dat je tot bloei aan het komen bent. Je bent je aan het ontluiken en dat gaat het beste als je kleine stapjes neemt.

Schijven Acht duidt erop dat je bezig bent aan een innerlijk groeiproces. Net zoals een boom ieder jaar nieuwe takken aan zijn stam krijgt en groeit, zo groei jij ook. Houd daarbij voor ogen dat je er verstandig aan doet om goed geworteld te blijven. Dan kun je de zwaarste storm aan.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina