tc28

Schijven Zeven

Mislukking is de belangrijkste term die in de Crowley Tarot gekoppeld is aan Schijven Zeven.

Alle kaarten in de Crowley Tarot dragen een astrologisch teken en een planet in zich mee. Bij de meeste kaarten is dat ondersteunend aan de betekenis van de kaart, maar bij Schijven Zeven zijn de planeet Saturnus en het astrologische teken Stier leidend.

Schijven Zeven symboliseert de angst voor mislukking en de angst voor succes. Angst is een emotie die ertoe leidt dat energie wordt verstoord of zelfs verkleind. Dit wordt gesymboliseerd door de planeet Saturnus, die je in de schijven op de kaart terugziet.

Ook het astrologische teken Stier vind je terug in de schijven. Stier is het teken dat symbool staat voor prestatie en productiviteit.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, wijst dat erop dat je last kunt hebben van oude angsten bij het volbrengen van een taak. Schijven Zeven kan er ook op duiden dat je (onbewust) niet het vertrouwen hebt dat een bepaalde kwestie goed voltooid wordt.

Angst is echter een slechte raadgever. Schijven Zeven roept je op om je eigen angsten onder de loep te nemen. Over welke gebieden in je leven maak je je nu de meeste zorgen? En misschien nog wel belangrijker? Hoe reeel zijn je angsten?

In Schijven Zeven zit een positieve boodschap verborgen:
Heb de moed om te geloven dat alles in je leven voor je eigen bestwil gebeurt. Niet alles wat goed voor je is, is leuk. Je kunt niet altijd bovenop de berg blijven. Om op een nieuwe bergtop te komen, is het noodzakelijk dat je door het dal gaat.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline