tc27

Schijven Zes
Schijven Zes is succes. Niets meer en niets minder. Deze kaart is als geen ander het symbool dat je op stoffelijk gebied iets tot stand gebracht hebt. Je hebt bereikt wat je wilde.

Het kruis met de lotusbloem op deze kaart staat verbeeldt de transformatie van de binnenwereld naar de buitenwereld. Het innerlijk, weergegeven door het kruis, ontvouwt zich en komt in het uiterlijk tot bloei.

De zes oude planeten cirkelen harmonieus rond de innerlijke groei en beloven succes en geluk. De planeten geven ieder een aanwijzing die een goede afloop verzekert:

Saturnus geeft je het advies voorzichtig te werk te gaan en met kleine stapjes het pad naar succes te volgen.
Jupiter geeft je als goede raad mee om risico’s te durven nemen. Wanneer je de dingen in je leven anders wilt moet je doen wat je nooit eerder deed.
Venus wil je zeggen om open te staan voor je eigen liefdevolle krachten.
Mercurius wijst je op effectieve en duidelijke communicatie. Spreek duidelijk uit wat je wil.
Mars waarschuwt je dat je wellicht moet strijden om je doel te bereiken.
De Maan tenslotte wijst erop dat succes groeit vanuit jouw eigen innerlijke diepte.

Maar let op. Wanneer je deze kaart getrokken hebt, wil dat niet automatisch zeggen dat er succes op je pad ligt. Echt succes komt pas wanneer je geleerd hebt om te dienen. Daarbij geldt dat aanvaarding van jezelf en vertrouwen in jezelf de sleutels zijn tot werkelijk succes.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline