tc26

Schijven Vijf

De titel die bij Schijven Vijf hoort is ‘Getob’, maar de belangrijkste duiding is een stuk positiever dan je van de titel zou verwachten.

Centraal op Schijven Vijf zie je een pentagram terug. Het pentagram heeft zijn evenwicht verloren. De punt ervan wijst naar beneden. Op de punten van het pentagram vind je vijf schijven terug, met een eigen symbool.

De rode driehoek: je eigen kracht is geblokkeerd.
Het gele vierkant: je gedachten draaien nog steeds om het vinden van een oplossing.
De lichtblauwe maan: de situatie raakt je diepste wezen.
De zwarte ellips: je ziet geen uitweg, je hebt geen hoop.
De blauwe cirkel: je innerlijke wijsheid maant je tot actie.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, wijst dat erop dat je bent vastgelopen met een bepaalde kwestie. Je hebt de zaak van veel kanten bekeken, maar ziet geen duidelijke manier om het op te lossen.

Maar Schijven Vijf heeft vooral een positieve duiding. Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan wijst dat erop dat je bereid bent om zuiver naar de situatie te kijken.

Je hebt de mogelijkheid om jezelf te bevrijden, maar dan zul je helder en open moeten communiceren. Eerst met jezelf, daarna met anderen.

Op die manier kun je schoon schip maken en oude ballast overboord gooien. Zonder bagage en ‘last op je schouders’ kun je vervolgens met nieuwe energie verder op je levenspad.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline