Tarot19

19-sun

Communicatie, delen, psotieve energie, creativiteit.
Een opgewekte kaart, die wijst op al het succes of geluk dat u hoopt te krijgen. Als toekomst kaart betekent hij een speelse romance of dat kinderen belangrijk voor u zullen worden.

De Zon wijst op een grote levensvreugde, op warmte en optimisme. Ze is een symbool van het gevoel herboren te zijn. Ze representeert de zonnige kant van het leven.

Op een dieper niveau spoort ze ons aan de duisternis in onszelf te overwinnen. In ons werk kunnen we ons met succes en creativiteit aan onze taken wijden, maar vooral op het vlak van bewustzijn heeft deze kaart de grootste betekenis, ze wijst op het ontwaken en opbloeien van onze zonnige aard, ons wezenlijke zelf. Hierbij horen zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, zelfinzicht en zelfstandigheid en de uiteindelijke volwassen onzelfzuchtigheid.

Met betrekking tot persoonlijke relaties staat De Zon voor zonnige tijden en een hartelijk, vreugdevol genieten. Elkaar begrijpen in en vanuit het diepst van je hart ja zeggen tegen deze verbintenis. Als gebeurtenis kan De Zon ook op een vakantie duiden.

De Zon zegt je: “Ik geniet van het leven, ik straal en dat is mij aan te zien.”

Betekenis rechtopstaand
Open, enthousiast, levendig, luisteren naar de behoeften van je innerlijk kind, heldere doelen stellen, vergevend, gul zijn, spelen, geen blokkades ervaren.

Betekenis omgekeerd
Verduistering, arrogant, lui, overgevoelig, angstig, hyperactief, schoolproblemen, allergieën, je niet voldoende focussen op dat wat belangrijk is, je af laten leiden.

Te stellen vragen
Waar word ik blij van?
Wat wil ik werkelijk?
Bij welke activiteiten straal ik enthousiasme en vreugde uit?
Hoe kan ik voor anderen een stralend voorbeeld zijn?
De Zon in de praktijk
Het is zo duidelijk te zien dat je weet wat je wilt. Je hebt haalbare doelen en termijnen gedefinieerd en nu je weet je waar je aan toe bent. Leer en geniet van het gevoel van het streven naar iets wat je echt wilt doen. Je laat het verleden achter je en kunt nu genieten. Er is nog zo veel tijd om volwassen en serieus te zijn.

Maar buiten in het licht is ook wel een beetje gevaarlijk. Je moet goede bescherming tegen verbranden gebruiken om jezelf te beschermen. Als je je kunt verbinden met deze kaart is er een kans dat je zo enthousiast bent dat het je haast opbrandt, zo veel energie breng je naar buiten. Voor elke dosis energie die je er in stopt moet je ook wat terug krijgen. Houd het allemaal in balans.

Veel van de volwassenen hebben hun vermogen om te spelen verloren maar kunnen nog wel genieten van het gevoel dat je krijgt van dingen doen die je een goed gevoel geven. Toch doen ze dingen waar ze een hekel aan hebben omdat het geld oplevert. Maar als je te lang met een te laag saldo op je energiebankrekening werkt dan zal je energieniveau dalen. Als je dingen langere tijd tegen je zin doet verspil je energie. Natuurlijk zijn er altijd dingen die je moet doen, maar soms denken we ook gewoon dat iets moet terwijl niemand er om vraagt. We willen graag nodig zijn. Maar de enige die ons dwingt zijn we zelf. Dus is het belangrijk om de “moetjes” goed te definiëren. Moeten ze echt of denken we alleen maar dat ze moeten.

Er is niets mis met plezier.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept