Tarot10

10-wheel

Onvermijdelijkheid, goede timing, nieuwe cyclus.
Deze kaart symboliseert de cycli van het universum en uw interactie ermee.
Als u een kans waagt in plaats van u te verbergen, zult u alle obstakels overwinnen.

Deze kaart representeert vaak gebeurtenissen waarop we nauwelijks invloed hebben. Het weer, het verkeer of een andere overmacht doorkruist ons plan waardoor het niet door zal gaan.

In ons werk wijst deze kaart ook vaak op machteloosheid en routinematige eentonigheid. Het rad duidt daarom op veranderingen die momenteel nog in de toekomst liggen. Op het vlak van bewustzijn betekent dit dat we begrip voor noodzakelijkheden zullen moeten ontwikkelen en moeten leren aanvaarden niet alles zelf in de hand te hebben.

Het Rad stelt ons voor ervaringen die we de baas moeten worden zodat we er innerlijk door zullen sterken. In persoonlijke relaties voelen we ons vaak niet prettig met de bestaande gebeurtenissen, ofwel omdat er geen partner is, of omdat de relatie onbevredigend verloopt. Ook hier gaat het erom in te zien wat we erdoor kunnen leren.

Het Wiel van Fortuin zegt je: “Hoge welvaart, goede gezondheid en groot geluk komen binnen in mijn leven. Ik geniet er van en maak er gebruik van, want het kan ook zomaar weer vertrekken.”

Betekenis rechtopstaand
Geluk, lotsbestemming, een tijd van verandering, houd je gedachten in de gaten, neem verantwoordelijkheid voor je acties, het kan verkeren.

Betekenis omgekeerd
Plotselinge verstoring van geluk, hobbelig ritje, oogsten van oude acties, verlies van geluk, verlies het grote geheel niet uit het oog.

Te stellen vragen
Hoe groot is jouw factor geluk?
Hoe ervaar jij verandering als het je overkomt?
Neem je de tijd om de consequenties van je gedrag en gedachten te overdenken?
Hoe komt het dat jouw leven is zoals het is?
Het Wiel van Fortuin in de praktijk
Het leven is een constante eb en vloed waarbij aspecten naar je toe komen en je weer verlaten als zij hun doel hebben vervuld in je leven. Het gaat hierbij zowel om dingen als mensen.

Soms komen mensen je leven binnen om een bepaalde reden. Ze helpen je dan om een bepaald deel in je zielsontwikkeling voor elkaar te krijgen. Als je daar mee klaar bent (of lekker op gang) gaan ze weer weg. Soms kan het moeilijk zijn om hen los te laten, met name als je een leuke tijd met hen hebt gehad. Maar aan de andere kant kun je je ook dankbaar voelen voor het feit dat je ze in je leven hebt gehad en dat ze een rol in je ontwikkeling mochten spelen.

Het Wiel van Fortuin laat dit constante tij in je leven zien. Het laat zien dat alles altijd ontwikkelt. Zelfs als het lijkt dat er niets gebeurt kan er toch veel ontwikkelen in de coulissen zonder dat je het ook maar door hebt. Sommige dingen hoef je ook helemaal niet te weten. Vertrouw er op dat het Universum voor je zorgt en je helpt om te manifesteren wat jij op dit moment nodig hebt.

Met elke beweging van het Wiel kun je een nieuwe cyclus starten met nieuwe mogelijkheden. Het kan geluk zijn maar ook uitdagingen die je de kans geven om te ontwikkelen. Zolang je uitdagingen niet ziet als iets dat er is om jou te irriteren of je dwars te zitten zullen ze veel gemakkelijker vol te houden zijn.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept