Tarot1

1-magician

Intuïtief, overtuiging, wijsheid, aanpassing, aan veranderende omstandigheden.
Deze kaart betekent dat u nu de kloof kunt overbruggen tussen wat u wilt en wat u nodig hebt. Het is tijd om u aan te passen en met ideeën te spelen om de juiste weg vooruit te vinden.

Deze kaart betekent zelfbewustzijn en slimme handigheid en is het symbool van problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde zullen worden gebracht.

Het bijzondere vermogen van De Magiër tot het beïnvloeden van de werkelijkheid, berust op de grote harmonie tussen onze geest en onze intuïtie, tussen het bewuste en het onbewuste.

Op het vlak van werk toont De Magiër dat we initiatief kunnen nemen. We zouden financieel succes kunnen hebben, een stapje hoger op de ladder kunnen komen of iets moeilijks kunnen volbrengen. Daarnaast geeft de Magiër aan dat we een beter totaalbeeld krijgen.

In persoonlijke relaties wijst deze kaart op een periode van grote aantrekkingskracht. De Magiër geeft uitdrukking aan het besef van eenheid en de kracht die in deze relatie te vinden is.

De Magier zegt je: “Mijn leven is precies dat wat ik er van maak.”

Betekenis rechtopstaand
Wilskracht, zelfvertrouwen, vastbeslotenheid, oplossingen bedenken voor een probleem, aanpassing, gefocust zijn, wet van aantrekking, verandering, efficiëntie, veel esoterische kennis, maak ik ge- of misbruik van mijn kracht?

Betekenis omgekeerd
Vertraging van plannen, overmatig analyseren van een plan, geen goed plan hebben, niet in staat om een beslissing te kunnen nemen, angst voor het nemen van een beslissing. Geen gebruik maken van je vaardigheden, je vaardigheden negatief inzetten, anderen belazeren, onbetrouwbaarheid, mentale verwarring.

Te stellen vragen
Herken ik mijn eigen kracht?
Ge- of misbruik ik mijn kracht?
Welke bronnen staan er tot mijn beschikking en gebruik ik ze op dit moment?
Hoe maak ik gebruik van de oneindige energie die tot mijn beschikking staat?
Magiër in de praktijk
De Magiër verbindt hemel en aarde. In zijn rechterhand houdt hij een staf die omhoog wijst, terwijl hij met zijn vinger naar beneden wijst. Op deze manier vertelt hij je waar hij zijn inspiratie vandaan haalt: zo boven, zo beneden. Net als De Dwaas is de Magier nog onschuldig en zonder ervaring, maar hij staat wel stevig op de grond in het midden van de aardse werkelijkheid.

En dat is waar je bent. Dit is het. Hier. Dit is je werkelijkheid. Vind je het leuk of wil je iets anders? Als je het leuk vindt waar je nu bent ga dan door met de volgende stap. Als je liever ergens anders wilt zijn dan is dit het moment om te bepalen waar je wel wilt zijn. Visualiseer wat je wilt worden of waar je wilt zijn. Je kunt zijn als een goochelaar. Je kunt alles zijn wat je maar wilt.

Kijk waar je wilt zijn en voel je content met wat je bereikt hebt. Heb er een goed gevoel over. Als je bang bent of je ooit wel zult komen waar je wilt zijn dan creëer je juist het tegenovergestelde. Denk net als alle meesters van de Wet van Aantrekking: fake it until you make it. Wees gewoon brutaal en roep het gevoel op alsof je al hebt wat je zo graag wilt hebben.

Alleen jij weet wat je nodig hebt om te creëren wat je wilt. Je hebt de staaf voor de inspiratie, de beker voor de gevoelens bij het bereiken van je doel, het zwaard voor het maken van een plan en de Pentakel voor het manifesteren. Je hebt dus alles wat je nodig hebt.

Denk JA in plaats van NEE. Weet dat je de potentiële macht hebt om te creëren wat je wilt. Het is gewoon een kwestie van doen wat Tinkerbell opdroeg aan Peter Pan toen hij moest leren vliegen: denk aan blije dingen Peter! En tjoep! daar ging hij, alhoewel hij niet geloofde in zijn vliegvermogen even daarvoor.

Voor jou geldt dus ook: denk blije dingen. Want blije gedachten creëren blije dingen. Negatieve gedachten creëren negatieve dingen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept