sk1

Harten Aasa

Alle harten kaarten symboliseren op de een of andere manier jouw gevoelens en emoties.
Deze kaarten zijn van zichzelf allemaal goede kaarten tenzij zij omringd door zwarte schoppen kaarten. Waneer dit het geval is dan moeten zij gelezen worden in de context van de lay-out van de kaarten.
Harten kaarten in het algemeen betekenen, het (t)huis, liefde, emoties, gevoelens, huwelijk, huwelijksreis, goede tijden, vakanties, geluk, plezier, plezier, omgeving, persoonlijke interesse, aantrekkingskracht, compatibiliteit, communicatie, warmte, zomer, groei, extravert, goede relaties, harmonie, goede wil, vertrouwen, eerlijkheid, alles en iedereen die deel uitmaakt van de relatie tussen mensen.
Alle kaarten uit de harten reeks hebben meer dan 1 betekenis, de passende betekenis moet vanuit je eigen intuïtie komen en door het evalueren van de kaarten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline