Ogham11

NGETAL(Riet)

Oktober is de rietmaand, riet is een uiterst buigzame plant die het symbool is van positief gerichte spirituele groei. De Ngetal-talisman geeft doorzettingsvermogen in steeds wisselende omstandigheden. Deze symboliek vinden we net zo goed bij Taliesin (Merlijn) als bij Mozes : beiden werden in het riet gevonden.

Doelgericht, krachtig, sterk en soepel.

Fysieke affirmatie : op plaatsen waar anderen enkel chaos aantreffen kan jij harmonie vinden – maak gebruik van deze krachtige eigenschap.

Mentale affirmatie : laat je niet afleiden, concentreer je op je doel en de resultaten zullen even zeker zijn als de intenties waarmee je eraan begon.

Spirituele affirmatie : op je pad heb je onverwachte ontmoetingen, maar de kunst waarmee je deze overwint is even waardevol als de reis zelf.

Kleur : grasgroen
Sleutelwoord : harmonie
Klank : NG

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline