Ogham10

STRAIF(Sleedoorn)

Sleedoorn is op zijn best in de winter en brengt zelfs bij koude temperaturen zoete vruchten voort. De witte bloemen verschijnen reeds voor de eerste bladeren. In de voodoo worden de doornen van sleedoorn gebruikt om wassen poppen te doorprikken. De talisman van Straif helpt je moeilijkheden te overwinnen in barre omstandigheden, zodat je als een herrezen phoenix uit de strijd te voorschijn komt.

Lot, noodlot, uitdaging, mentale kracht, positief.

Fysieke affirmatie : hou moed – problemen (hoe onaangenaam ook) dienen aangepakt te worden en beslissingen moeten genomen worden.

Mentale affirmatie : Blijf niet vastzitten in oude patronen – aanvaardt de veranderingen en ga verder. Laat je niet beïnvloeden door pessimisme, negatieve gedachten, angst, koppigheid. Zoniet wordt het enkel maar erger.

Spirituele affirmatie : Wees je ervan bewust dat je als herboren te voorschijn komt uit de veranderingen die je leven nu lijken te overheersen.

Kleur : paars
Sleutelwoord : het lot
Klank : GS

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline