ma29

Ouden, o kom bezing voor mij
De geschiedenis van ons ras
Moge ik met m’n geestesoog
De liefde zien die is en was.

Plus elke geest van voor mijn tijd
En ook zijn Medicijn
De Heilige Traditie ook
Zodat alles kan zijn.

O Verhalenverteller, wees mijn brug
Naar die andere tijd
Zodat ik in Schoonheid Leven kan
Met het oude ritme en rijm.

De Verhalenvertellerskaart spreekt over expansie op alle niveaus. Als je deze kaart hebt gekregen, ben je nu bezig te groeien en je vele nieuwe ideeen eigen te maken. Kijk welk terrein van expansie je aandacht nodig heeft en voed je persoonlijk Scheppingsvuur. Creëer meer en geniet van de expansie, je weet dat je het verdient.

Neem er nota van dat de expansie zal voortduren als je bereid bent met anderen te delen hoe je je succes hebt bereikt. Vele levens worden door het verhaal van een ander beinvloed. Nu jij in je huidige situatie geluk hebt, zou je anderen kunnen bemoedigen.

In alle gevallen doet expansie zich voor wanneer het mensen wordt toegestaan in hun eigen tempo en met gebruikmaking van hun eigen intelligentie te groeien. De wijsheid van de Verhalenverteller is een onderdeel van de kunst van het onthouden. Merk op dat je nu je persoonlijke Kracht herinnert en hoe je potentieel moet zijn.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline