lenorgilde32

De Maan

 

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Werk, Loopbaan, Inspiratie, Maatschappelijk succes

Liefde en romantiek, intuïtie en paranormale vermogens, fantasie en creativiteit. Dit zijn nog maar aan aantal van mijn eigenschappen. Ik reik langs de hemel en beïnvloed de wateren, ik word alom bewonderd en breng roem en eer.

De Maan in de Lenormand van Vergulde Visioenen is afgebeeld als halvemaan, met tussen haar punten een weergave van haar cyclus, van nieuwe maan tot volle maan. Onder haar laat een mechanisch zonnestelsel zien dat ze wordt geleid door de mechanismen van het universum.

De Maankaart is niet zo glansrijk als de Zon, ze is van nature wat bleker en wil graag ‘de ster’ zijn – ze wil erkenning. Denk aan de emotionele sterren van het witte doek, die toneelspelen op gevoel, en zich helemaal inleven in de rol die ze spelen. Dit zorgt voor grote creativiteit, maar kan ook slachtoffers eisen, zoals Marilyn Monroe. De Maan brengt emotionele verlichting. Maar de Maan leeft pas echt op dicht bij de Zon (31); ze heeft de krachtige energie die de zon uitstraalt nodig om zelf volledig te kunnen stralen.

In de Lenormand-traditie staat de Maan voor erkenning door anderen, en de invloed daarvan op jezelf. Het staat dus voor beroemd en berucht zijn. Het verheldert alleen wat anderen erop projecteren, dus als deze kaart in een reading naar voren komt, is enige bespiegeling nodig.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.