lenorgilde31

De Zon

 

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Moed, Zelfvertrouwen, Optimisme, Geluk, Inzicht

Ik ben succes, hoor mij eens brullen! Ik beheers je ego en uitstraling, ik stimuleer je vertrouwen en je moed. Ik breng glorie en victorie, maar vlieg niet te hoog, want hoogmoed komt voor de val, denk maar aan Icarus.

De Zon, net als de Maan die erop volgt, staat in essentie voor zegeningen – succes en geluk. In deze kaart zien we ook een boekrol van de tijd. Als de Zon het voorbijgaan van de uren markeert, valt de schaduw op nummer 6, een ‘zonnenummer’.

De zon schijnt en alles in haar Licht groeit. De kaarten eromheen worden in het zonnetje gezet en ook aan het eind van een reeks kaarten voorspelt ze een goede uitkomst.

Het Licht dat deze Zon uitstraalt geeft van nature energie en veerkracht. Het kan ook duiden op het vertrouwen om uit de schaduw te komen en een nieuwe richting in te slaan.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline