lenorgilde25

De Ring

 

Neutrale kaart

Sleutelwoorden: Verbinding, Huwelijk

Ik ben kostbaar en zorg voor verbinding, in een huwelijk of andere relatie. Ik breng harmonie in verbintenissen, zolang negatieve kaarten ver weg blijven. Ik ben het contract en de belofte in bondgenootschappen en transacties. Symbool voor heelheid is de Ring, en de vorm betekent eeuwige toewijding.

Het Spel van de Hoop zegt dat ‘het vinden van de Ring een beloning met zich meebrengt’. Hier zien we een ring die staat voor verbinding met een robijn. In de kristallenleer is de robijn een garantie voor economische stabiliteit – in sommige culturen werd een robijn in de fundering van gebouwen geplaatst om zich te verzekeren van voorspoed.

De Ring is het symbool van verbinding en kan iets zeggen over een contract tussen twee personen of zakenpartners. De ring is waardevol voor degene die hem draagt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline