lenorgilde24

Het Hart

 

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Liefde, Zachtheid, Optimisme

Mijn beeltenis wordt gebruikt voor geluk en liefde. Ik ben je gevoelens en emotie. 1k ben je hartstocht en toewijding. Zorg dat er geen slechte kaarten in mijn buurt liggen om deze liefde en genegenheid te bederven.

In klassieke Lenormand-decks varieert de afbeelding van het Hart van een bijna biologisch fysiek hart tot een opzichtig romantisch hart, verfraaid met bloemen en andere versieringen. Het Hart staat uiteraard symbool voor liefde en relaties. Hier zien we dat het Hart wordt gevormd door twee zwanen, een vogel die zelf symbool staat voor hoffelijke liefde, monogamie en eeuwige trouw. In Lenormand staat het Hart altijd voor positieve gevoelens. Het leggen van de combinatie Hart met Klaverbladen (2) en Ring (25) belooft liefde, geluk, binding en een huwelijk. Het Hart en de Roede (11) of Zeis (10) is wellicht niet zo’n gelukkige combinatie.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.