lenorgilde23

De Muizen

 

Negatieve kaart

Sleutelwoorden: Verlies, Diefstal

Je wilt me niet in je pand, je wilt me niet in je hand. Ik breng verlies en diefstal, vernieling en verval. Ik ben je stress en je spanning, een plaag in de samenleving. Ik ben hinder en overlast, ziekte breng ik als jouw gast.

Deze muizen zijn innig tevreden alle bezittingen en voedselbronnen aan het slopen. Ze knabbelen op doeken en fruit en brood. Ze lijken geen oog te hebben voor andermans eigendom en als er niemand kijkt, knagen ze snel alles kapot. Deze muizen symboliseren verlies, een langzaam verdwijnen van je spaargeld, gecombineerd met de Vis (34), of een daadwerkelijke diefstal. Hun aanwezigheid geeft de reading een effect van ‘hapklare brokjes’, iets wat in kleine stapjes gebeurt. Dit betekent niet dat dit geen krachtige kaart is – die muisjes zien er misschien schattig uit, maar niet in je eigen keuken. Ze zijn iets wat maar blijft doorzeuren in je leven, wat je het leven zuur maakt en maar niet wil stoppen! Je blijft je er zorgen om maken. Deze kaart adviseert je ook goed op je bezittingen te letten; de Muizen van Lenormand zijn vreselijke hamsteraars en belichamen hoogstwaarschijnlijk diefstal.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline