lenorgilde19

De Toren

 

Neutrale kaart

Sleutelwoorden: Ambitie, Groei, Kwetsbaarheid

Corporaties, organisaties, instituten en overheidsinstanties staan onder mijn invloed. Ik ben grenzen en beperking, dus wees opmerkzaam voor afzondering. Ik beschrijf je ambities en verwachting, en niet te vergeten je opleiding.

In tegenstelling tot de Toren in Tarot, staat de Lenormand Toren symbool voor een instituut dat bescherming en zekerheid biedt. In het Spel van de Hoop is het een hooggelegen wachttoren die uitkijkt over bet gebied eromheen. In onze huidige tijd kan het te maken hebben met bijvoorbeeld grenscontrole. Meerdere betekenissen dus, van autoriteit tot scholing en van de wetgever tot de rechterlijke macht. De Toren is dus een plaats van macht en vaak bureaucratie. Gecombineerd met de Brief (27) is het een gevreesd formulier dat ingevuld moet worden, en het is nog erger als er ook een Slang (7) bij ligt. Lees de kleine lettertjes van je verzekeringspolis! In sommige boeken staat het symbool voor een plaats van afzondering, zoals een kluizenaarshut. In dat geval is de betekenis verborgen en ook de afgelegen toren van de Vergulde Visioenen heeft die betekenis. Soms moet je het probleem bij jezelf zoeken.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.