lenorgilde18

De Hond

 

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Trouw, Vriendschap, Geboorte

Ik sta voor trouw en vriendschap. Ik ben bescherming, vertrouwen, steun en zekerheid. Let goed op als er negatieve kaarten in mijn buurt liggen. Ik kan je raadgever zijn, je huisdier of je beste vriend.

De Hond is een integere, loyale vriend die je kunt vertrouwen en die onvoorwaardelijk van je houdt. De Hond is onafhankelijk en meer dan tevreden met zijn rol. Met de riem in zijn bek en een bal op de achtergrond lijkt hij te zeggen ‘zeg jij het maar’. Het is een symbool van vriendschap. Als deze kaart dicht bij de Man (28) of Vrouw (29) ligt, hebben ze hoogstwaarschijnlijk het beste met je voor. De Ring (25) aan de rechterkant wijst op een romantische relatie. De Hond kan in een reading een goede vriend voorstellen, iemand die je kunt vertrouwen. De Hond brengt een gevoel van loyaliteit en vertrouwen over op de kaarten eromheen, bijvoorbeeld gecombineerd met de Brief (27) wordt het een bericht dat je kunt vertrouwen. De Hond en de Toren (19) duiden op een onderneming of instantie die voor je belangen opkomt.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.