lenorgilde17

De Ooievaar

 

Neutrale kaart

Sleutelwoorden: Verandering, Verhuizing, Geboorte

Door beweging, opwaardering en verbetering, breng ik lente en seizoensverandering. Soms beteken ik uitbreiding van de familie of simpelweg een nieuwe staat van zijn. Ik kan je verhuizing zijn, of je promotie.

De Ooievaar is een voorspelbaar wezen ook al wordt gezegd dat hij verandering brengt, zoals bijvoorbeeld het brengen van een kind. In werkelijkheid keert hij elk jaar op dezelfde tijd terug naar hetzelfde nest. De Ooievaar is een geliefd wezen dat genegenheid oproept. Zijn terugkeer naar zijn nest in de lente is de reden voor de associatie met geboorte en overhandiging, wat ook precies de betekenis is in de Lenormand-methode. De Ooievaar en de Ruiter (1) brengen absoluut nieuws, zeker gecombineerd met de Brief (27).

Het beeld in de Vergulde Visioenen is een ooievaarspaar op hun nest met de schitterende zon die door de wolken breekt. Ze kijken omhoog naar de zon, die leven brengt, een van de andere kaarten in het Lenormand-deck. Het proces van geboorte en leven en vervolgens dood brengt onvermijdelijk verandering. De kaarten rondom de Ooievaar maken duidelijk welke verandering er in je leven komt, bijvoorbeeld gecombineerd met het Huis (4) kan het een verhuizing betekenen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline