lenorgilde16

De Ster

 

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Goede zaken, Succes, Realisme

Schitterende vonken, leiding en genezing, dat beloof ik jou te geven. Ik ben geruststelling, inspiratie en een nieuw pad voor jou om te ontdekken. Doe een wens bij een vallende ster, want ik breng hoop en licht van ver.

In het Spel van de Hoop volgen we een soort Slangen en Ladders-levensweg, waarbij we nu aankomen bij ‘de Ster van de goede vooruitzichten’. Hier zien we de sterren afgebeeld op de gordel van de dierenriem, symbool voor onze reis in dit leven. De Ster in Lenormand kun je zien als een vaststaande koers, iets wat is voorbestemd. De Ster duidt op een verlangen naar visie en naar wensvervulling. We kennen allemaal de gezegdes ‘ogen als sterretjes’ en ‘onder een gelukkig gesternte geboren zijn’. Dus dit is een kaart vol optimisme en ambitie. De Ster betekent succes en belofte, dus ‘volg je eigen ster’.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline