lenorgilde10

De Zeis

 

Negatieve kaart

Sleutelwoorden: Einde, Gevaar, Bezinning

“Voor alles wat gebeurt is er een uur, een tijd voor alles wat er is onder de hemel.” Prediker 3: 1-8

Pas op — ik ben snel en scherp. Heel precies snij ik, ik heb een bijzonder scherpe blik. Ik ben een ongeluk, een diepe snee, een breuk, of soms een moeilijke beslissing. Soms breng ik een goede oogst, soms gevaar. Kijk wat ik in mijn omgeving wil snijden, misschien zal je salaris er onder lijden.

Dit onderdeel is een simpel landbouwwerktuig wordt gebruikt om gras te maaien en het graan te oogsten. In de wereld van Lenormand staat het symbool voor een onverhoedse verwonding of schok die je niet had zien aankomen. Je zal een snelle en scherpe pijn voelen! Het is ook gevaarlijk, want het is scherp. We moeten goed opletten waar deze kaart naar wijst, vooral in een Grand Tableau. De kaarten naast de punt van de Zeis temperen of vergroten zijn invloed. De Zeis naast de Klaver (2) bijvoorbeeld, zou de schok verminderen. Het lijkt wel alsof het snijden door klaver het blad bot maakt. Dit symbool kan staan voor een beroep tot actie, speciaal wanneer hij wordt gecombineerd met kaarten als de Ruiter (1).

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.