KwanYin9

Acht onsterfelijken

De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk liefhebbend, jagen geen angst aan en moedigen je aan om te groeien en je ware Zelf te zijn. De Acht Onsterfelijken en andere wezens van Goddelijk Licht en Goddelijke Liefde leiden je nu. Het is veilig om deze boodschappen nu op te volgen. Door dit te doen word je een blijer mens.

 

Soms kun je je afvragen of je nu in contact staat met echte spirituele leiding, of dat je dat graag wilt! Echte leiding is eenvoudig, helder en krijg je steeds opnieuw. Wanneer je om een bevestiging vraagt, krijg je die. Hoe meer je je openstelt, des te sneller kan de bevestiging tot je komen in de vorm van een teken, een gesprek of een toevallige gebeurtenis die je opmerkt. In feite kunnen bevestiging en leiding onmiddellijk gebeuren, en vanuit een veelheid van bronnen die er geen verband mee houden! Alsof het Universum een blij, liefhebbend spel met je speelt! De leiding zal opbeurend en behulpzaam zijn. Soms zal het je vragen een stap te zetten die je als uitdagend ervaart, en toch zal ware leiding altijd bewijzen dat het alleen datgene van je vraagt wat goed en rechtvaardig is voor je hoogste goed. Het dient altijd het hoogste goed voor allen die erbij zijn betrokken, in welke situatie ook, en wat onze angsten ook zouden kunnen zijn.

Het is goed om voorzichtig en scherpzinnig te zijn over de kwaliteit van leiding die je zoek, maar het is gewoonlijk gemakkelijk om vast te stellen wanneer leiding geen hogere trillingswaarde heeft. Het is aan jou, of aan anderen om te zeggen of het niet goed voelt (zelfs als echte leiding voelt alsof het je vraagt iets onverwachts te doen, of iets dat voelt alsof het boven je kunnen gaat, het zal in je hart nog goed voelen om het te doen). Ware leiding, zelfs als die uitdagend is, geeft het gevoel dat het goed is, en brengt vreugde in je hart, waar minder goed voelende leiding of gedachten, of denken wat je graag zou willen, je geen gevoel van diepere vrede geef, dit is gewoon verwarrend en bevestigt oordelen. Het helpt je niet verder.

Ga je gedachten en gevoelens eens goed na om ware leiding te krijgen en te weten wat je echt spiritueel beseft. Je kunt een beroep doen op de Acht Onsterfelijken en op elk ander wezen dat onvoorwaardelijk van je houdt, en erop vertrouwen dat je ware leiding zult ontvangen. Het onderstaande proces zal je helpen erbij stil te staan en je ermee te verbinden via je eigen hart, geliefde, dat grote wijsheid bevat en vrede om je daarbij te geleiden.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.