KwanYin8

Dynastie van de goddelijke moeder

De enige wens van de Goddelijke Moedergodin is, dat alle wezens spiritueel vrij zijn. De Goddelijke Godin roept ons om ons bewust te worden van onze ware aard, om te gaan houden van onze eigen goddelijkheid. Verlichting is een opeenstapeling van veel kleine stapjes, elke stap is als een druppel water die een goddelijke oceaan van vrede, besef, liefde en eenheid in ons vormt, een oceaan die angst, scheiding en gebrek wegwast en ons baadt in overvloed en gelukzaligheid. Je draagt de toorts van verlichting in je, geliefde. Laat die iedere dag schijnen.

 

Soms stellen we ons voor, dat verlichte wezens van een andere orde zijn dan gewone mensen! Toch is er een oud Oosters gezegde dat luidt: ‘ Voordat je wordt verlicht, hak hout, draag water, na verlichting, hak hout, draag water.’ Verlichting wordt duidelijk door de kleine dingen die we iedere dag doen. Soms kan de kleinste actie als een enorme sprong vooruit voelen, en wanneer we die actie hebben ondernomen, beseffen we dat we ieder moment kunnen kiezen om de reis naar vrede te maken.

De Dynastie van de Goddelijke Moeder is haar spirituele nalatenschap, haar eindeloos medeleven met het menselijk lijden en haar voornemen om humaniteit uit de onwetendheid naar vrede te tillen, zoals dit ook doorschijnt bij de Oosterse godinnen zoals Kwan Yin, Green Tara en Mazu.

Dit orakel laat je zien dat je spirituele nalatenschap belangrijk is op deze planeet. Jij bent een kanaal voor de Dynastie van de Moedergodin, voor de verlichting van alle wezens. We dragen neet onze keuzes en creaties bij aan de Dynastie van de Goddelijke Moeder, van de gedachten die we in onszelf hebben, tot de projecten waarin we tijd, energie en geld investeren. Dit wordt een deel van de spirituele nalatenschap die we doorgeven aan de komende generaties.

De Goddelijke Moeder leidt je nu om te beseffen dat je Ziel zich dichter naar persoonlijke verlichting beweegt en van moment tot moment hiernaar begint te leven. Hoe meer je er voor kiest deze momenten op te merken en te waarderen, des te meer zullen ze voor jou gaan gebeuren. Het is het besef van je eigen bewustwordingsproces dat plaats vindt! Het is heel opwindend, en toch zal het je niet uit deze wereld halen of van je geliefden verwijderen, waar je misschien onbewust bang voor was, geliefde, het zal je licht alleen maar sterker maken, zegeningen brengen en vrede, door jouw aanwezigheid in de wereld en het contact met jouw relaties, iedere dag. Jouw persoonlijke verlichting zal de planeet op zo veel manieren helpen. Je zal een sterker spiritueel licht worden, waar anderen naar kunnen kijken zodat zij hun weg duidelijker kunnen vinden.

Er wordt je gevraagd om de ideeën los te laten over hoe verlichting er uit zou kunnen zien of voelen, en te beseffen waar het zich al voordoet binnenin jou. Je zult ook spoedig leiding ontvangen voor dagelijkse spirituele oefeningen. Je kunt worden aangetrokken om op een andere manier te gaan mediteren, om te gaan werken met gewijde woorden en gebeden. Tai Chi of Chi Gung als helende kunst te beoefenen, je laten behandelen met acupunctuur of je regelmatiger laten masseren. Luister naar je hart — het weet wat overeenstemming betekent en heeft het begin van verlichting al in zich — en volg je innerlijke leiding. Dit is het stralende pad naar goddelijk besef en het iedere dag leven van je verlichting. De Goddelijke Moeder is je dankbaar omdat je een deel bent van haar spirituele nalatenschap, een lid van de Dynastie van de Goddelijke Moeder.

Deze kaart toont je ook dat je niet bang hoeft te zijn als je spirituele pad zijn focus een beetje lijkt te verliezen voor zaken die verband houden met de wereld van alledag. Je spirituele focus komt terug wanneer het daarvoor de tijd is, maar nu niet, kijk wat er in je leven gebeurt als een spirituele oefening en vertrouw erop dat je op een volmaakte manier vooruitgaat. Verlichting hoeft niet per se plaats te vinden op een duidelijke spirituele plaats. Ons leven kan een tempel zijn voor de groei van onze Ziel als we ons er maar van harte voor openstellen. Laat je hart vredig rusten, wetend dat je spirituele licht helder schijnt en diep van binnen groeit.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.