KwanYin7

Drinken uit de fontein van smaragd

De vrouwelijke godin moedigt het ontwaken aan en het sterker worden van alle levende wezens. Wanneer je oprecht zoekt naar een oplossing, krijg je veel hulp. Het is goed om je ervoor open te stellen om deze te ontvangen, om inderdaad een stap naar voren te doen en uit de fontein van smaragd te drinken, die het hartchakra van Kwan Yin voorstelt dat onvoorwaardelijk liefheeft. Sta jezelf toe datje wordt gevoed wordt door de kracht en liefde van de Goddelijke Moeder, die nu naar je toestroomt.

 

Je wint er niets meer mee dan onnodige stress wanneer je het leven moeilijker maakt dan nodig is, of misschien leer je dat het op deze manier niet zo leuk is! Op dit moment beleef je een tijd van belangrijke spirituele groei. Je Hoger Zelf heeft: een spiritueel schema gemaakt en het is van plan om op tijd een bepaalde bestemming en ruimte te hebben bereikt om de gebeurtenissen in beweging te brengen, om voordeel te hebben van synchroniciteit en om het goddelijke doel ook in de echte wereld te kunnen beleven. De ziel is heel vindingrijk en roept goddelijke hulp aan om op tijd op haar bestemming te komen.

Wanneer je jezelf toestaat om te worden geholpen, komt er veel gereserveerde ondersteuning voor jou beschikbaar. Je ziel wordt gesterkt en gevoed door het liefhebbende hart van de Goddelijke Moeder. Omdat het is gevuld met liefde uit de Fontein van Smaragd, kan het ook naar jou toestromen en je voelt je gelukkiger, evenwichtiger, tevreden en vredig. Hoe meer je jezelf toestaat om te worden geholpen, des te onbevangener en vertrouwder je je voelt. Je voelt dat zich nu minder problemen voordoen, en wanneer dit wel het geval is, zou je verrast kunnen zijn hoe snel ze worden opgelost, soms met maar een klein beetje inspanning van jouw kant. Dit is het voordeel van het toelaten van goddelijke krachten die groter zijn dan de onze, om ons te koesteren en ondersteunen. We staan de liefhebbende kracht die veel groter is dan ons persoonlijk bewustzijn toe het zware werk te doen, en de weg van onze ziel ontvouwt zich met meer plezier en sneller. Het is doen zonder iets te doen. Je bent op een punt op jouw pad gekomen waarbij je steun nodig hebt om op te staan en door te breken. Je wordt uitgenodigd om uit de Fontein van Smaragd te drinken, om de liefde die eindeloos uit het hartchakra van de Goddelijke Moeder stroomt te accepteren, omdat je er veel baat bij kan hebben, zelfs op manieren waarvan je je nog niet bewust bent. Mag je spirituele dorst gelest worden en mag je worden ondersteund en geholpen door de Goddelijke Moeder.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.