KwanYin6

Dochter van de feniks

Wanneer de ziel er klaar voor is om haar vleugels uit te slaan, wordt zij diep gereinigd en gezuiverd en bereidt zij zich voor op nieuwe niveaus van spirituele wijsheid, kracht en licht. Net zoals de Feniks die door het hemelse vuur gedoopt werd om opnieuw te worden geboren, ga jij ook door eenzelfde fase van hemelse zuivering, voorbereidingen en initiatie. Dit is een vergevorderd stadium van groei van de ziel en spoedig daarna zul je genieten van een grotere spirituele vrede, goddelijke kracht en vooruitgang op je goddelijke levenspad. Kwan Yin, Dochter van de Feniks, is door het vuur gegaan, zowel geestelijk als lichamelijk, en heeft een vorm van grote spirituele vrede bereikt, kracht en autoriteit. Ze leidt je nu om je bewust te worden van je wedergeboorte en de hogere staat waarin je je nu bevindt.

 

Op dezelfde manier als wanneer we zouden gaan verhuizen, zouden we langs onze bezittingen moeten gaan, en soms is het een gelegenheid om los te laten wat we niet willen meenemen in ons nieuwe leven, wanneer we ons voorbereiden om op een hoger plan van bewustzijn te komen. Er zijn oude gewoontes. vastgeroeste emoties en energie die tot staan zijn gekomen en die niet in onze nieuwe manier van leven passen.

Het pad van zuivering en initiatie door het hemelse vuur is een voorbereiding op spirituele verlichting, meer geluk, welzijn, voorspoed, succes, spirituele verantwoordelijkheid en leiderschap. Het kan een uitdagende tijd zijn met gebeurtenissen die een nieuw niveau van spiritualiteit in de weg zouden kunnen staan, en die moeten worden weggewerkt. Het zijn vaak diepe angsten, twijfels of vragen over wat we waard zijn en wat we kunnen. Het kan confronterend zijn om onszelf bewust te worden van deze gevoelens. Toch kunnen we deze niet loslaten wanneer we maar niet beseffen waar we ons nog aan vasthouden. Deze inwijding zal je helpen beseffen, dat elke oude bagage of pijn zijn weerklank niet vindt in de hogere niveaus van licht waarop je je voorbereidt om in te leven. Het kan op momenten uitdagend voelen, maar weet dat er niets verkeerds aan is. Eigenlijk zit er iets heel goeds achter deze ervaringen.

Wees niet bang voor de uitdagingen. Je zou deze ‘spirituele examens’ niet doen als je er niet klaar voor was om op een hoger spiritueel niveau van bewustzijn te leven. Heb een beetje vertrouwen in je eigen vorderingen en denk eraan dat je je niet blijft vasthouden aan wat ‘uit’ je bewustzijn gaat, terwijl je je voorbereidt om tot een hogere staat te komen.

Oude energieën met vertrouwen loslaten, zelfs als je niet altijd bewust begrijpt wat er gebeurt, is de snelste manier om gemakkelijk en gracieus op te klimmen.

Om deze inwijding te doen slagen en er voordeel van te hebben, moeten we voorbereid zijn om wat verbrand moet worden over te geven. Kwan Yin, Dochter van de Feniks, leidt je om erin te geloven en zonder angst vertrouwen te hebben dat het veilig is om het hemelse vuur zijn gang te laten gaan, zodat je als nieuw kunt oprijzen in je spirituele bestemming. De initiatie is in zijn laatste fase wanneer je in staat bent om je nieuwe geloof en talenten op de proef te stellen, en leeft volgens je spirituele principes van vertrouwen, geloof en liefde. Het geeft niet wat er nu gebeurt, het is een gelegenheid om nu een beroep te doen op je spirituele waarden en volgens deze te leven. Dan zal het hemelse vuur snel zijn werk hebben gedaan en zul je als een glorieuze feniks herrijzen klaar voor een nieuw leven.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.