KwanYin5

Dans van de vlinderkoningin

Een zuiver hart en oprechte liefde trekt goddelijke genade aan. Met de genade van Kwan Yin, Vlinderkoningin, wordt het onmogelijke mogelijk. Van rups tot schitterend gevleugeld schepsel, je kunt niet weerstaan wat goddelijke gratie voorschrijft, hoe onvoorwaardelijk het ook lijkt te zijn. Waar je je ook zorgen over hebt gemaakt, of wat je ook heeft geïnspireerd, laat gratie in je situatie of in je droom komen, zodat deze zich met goddelijke perfectie kan ontvouwen. Geliefde, laat de Vlinderkoningin dansen, ze zal je nu helen en gratie brengen in jouw situatie, lichtvoetig en met een goedgunstig hart.

 

De Vlinderkoningin heeft goddelijke gratie en raakt je zacht aan, en met veel plezier. Ze heeft de gaven van het helen, bekrachtiging en bevrijding in zich. Het stroomt toe aan degenen die het echt nodig hebben en er klaar voor zijn om het te ontvangen. De goddelijke genade kent geen grenzen. Het is de kracht die de Vlinderkoningin door het zuivere kanaal van haar wezen laat stromen.

Kwan Yin moedigt je aan om bereid te zijn haar goddelijke genade te ontvangen, er ervoor te kiezen om dit niet langer tegen te houden, maar om het toe te laten tot je hart, de onvoorwaardelijke goddelijke liefde aan te roepen en de goedgunstigheid van Kwan Yin door je leven te laten dansen.

Goddelijke gratie is niet plotseling een waardevolle les die van je wordt weggenomen. Het is de tussenkomst van medelevende, onvoorwaardelijke liefhebbende, goddelijke wijsheid die je helpt beseffen dat je hebt geleerd wat je kon leren, en nu is het rijd om te worden geholpen om uit een situatie te komen, om nieuwe opwindende ervaringen op te doen. Stel je in op een hoopvolle, vredige oplossing en inspirerende hulp. Laat gevoelens van het niet waard zijn los, deze zorgen ervoor dat je zelf moet blijven strijden tegen de beperkte bronnen. Neem afstand van verkeerde opmerkingen van anderen die je afhankelijk maken, of die anderen zich nu in menselijke of in spirituele vorm voordoen. Het is de afhankelijkheid aan elkaar die je toestaat om te worden geholpen, en om anderen te helpen. Je draagt je kracht niet over, je laat toe dat een krachtige goddelijke relatie je eigen kracht doet groeien, zodat je er boven kunt gaan staan en wordt gezegend. De Vlinderkoningin dringt er bij jou op aan dat je de zwaarte van de situatie nu loslaat, je hart zo licht als de lucht laat worden, alsof haar vlinderdans je hart zachtjes aanraakte. Haar gratie komt nu naar je toe, geliefde.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.