KwanYin44

Weef een gouden toekomst

Er gaat iets moois gebeuren! Kwan Yin dringt er bij je op aan om je toekomst nu te leven, de mogelijkheden, lessen, omstandigheden en synchroniciteiten die je staan te wachten, nu op te roepen en naar je toe te trekken, zodat je ziel haar goddelijke bestemming uitbundiger, zegenrijker en creatiever vervuld kan (be)leven.

 

Weet je hoe graag de goden je willen ondersteunen en helpen om je leven volgens je hart eens te leven? Kwan Yin wil je graag met dankbaarheid en meeleven helpen om op te gaan naar het volgende niveau van je leven, zodat het licht van je Ziel helderder op de planeet kan schijnen en jou en anderen kan helpen om met meer moed en minder angst te leven! Je kunt er voor kiezen om een leven te leiden dat wordt bezield met de gouden energie van vrede, voorspoed, vreugde en creativiteit. Zo´n gouden toekomst wordt er nu voor je geweven, als een tapijt, met de keuzen die je maakt en de handelingen die je op dit moment doet, weef je het goddelijke gouden tapijt van toekomstig geluk. Goed van je!

Kwan Yin is zich ervan bewust dat er mogelijkheden zijn en dat je hulp wacht bij toekomstige gebeurtenissen. Ze wil je graag helpen om de gaven van de toekomst naar het heden te halen, omdat je deze nu best kunt gebruiken. Deze kaart geeft aan dat je iets bijzonders staat te wachten, en als je dat wilt, kun je worden geheeld en je vibraties vergroten zodat je er meer klaar voor bent om te ontvangen.

Als je een geheime wens hebt gehad, misschien een boek uitgeven, een healer zijn, les geven, schrijven of zingen, een liefdesrelatie, of een dieper spiritueel niveau ontdekken, neem een ogenblik de tijd om te voelen hoe het zou zijn om de hartenwens zich nu te laten manifesteren. Kun je je er de vreugde van voorstellen? Kun je die blijdschap ook zo normaal en gewoon laten zijn, dat het nu een deel van je leven wordt? Zo weef je een begin van deze manifestatie. Wees dapper. Droom groot en stel je voor hoe het zou zijn om volgens je dromen te leven. Kun je een begin maken met het ontwikkelen van deze gevoelens, onafhankelijk of je de fysieke manifestatie hiervan nu al wel of niet ontdekt?

Vreugde in je hart voelen, of het nu iets of niets bijzonders betreft, trekt het goede aan dat het universum je toewenst. Het is als je innerlijk licht groter laten worden, zodat de bijzondere gelegenheden, perfect voor jou, gemakkelijker hun weg naar je kunnen vinden. En als het grote goed in een onverwachte vorm naar je toekomst, en het nog steeds heel mooi voelt, accepteer het! Je gouden toekomst komt op de mooiste manieren in je leven, en doorgaans als het niet precies is zoals we ons deze hadden voorgesteld, is hij zelfs nog beter voor ons.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.