KwanYin42

Turquoise lotusmoeder

Turqoise Lotusmoeder geeft je nu een kostbare healing. Sta jezelf toe dat je wordt uitgetild boven je worstelingen, geliefde. Er komt eindelijk een eind aan een oude gewoonte, iets uit het verleden dat zwaar woog. Dit kan één van de meest zware taken worden om iets los te laten, vooral wanneer het zoveel van je tijd lijkt te vragen. Focus je en let op. Maar twijfel niet, je hebt eindelijk de lessen geleerd die nodig waren voor jou en nu word je gezegend met een gelegenheid om karmische zegeningen te ontvangen.

 

Een aantal lessen in ons proces van spirituele groei raken ons regelrecht in ons hart, ze raken ons zo diep, dat zelfs wanneer we de les leren en het verstand gebruiken, we nog het nog moeilijk kunnen vinden die gewoonte los te laten. Hoe we ook ons best doen, we zouden kunnen voelen dat we nooit in staat zouden kunnen zijn om de uitdaging helemaal los te laten en hoe we ook groeien, er is nog altijd de dreiging uit het verleden die boven ons hoofd hangt. We hebben een spiritueel redmiddel nodig als we ons ooit willen bevrijden uit de greep van die hardnekkige pijn! De meelevende en sterk spirituele aard van Ma Kwan Yin als de Turquoise Lotusmoeder probeert je te zegenen met een karmische healing, zodat je je kunt ontworstelen en de strijd eenvoudigweg achter je kunt laten. Je geest heeft van de situatie het nodige geleerd en heeft om een opgeheven hand gevraagd, zodat hij verder kon gaan op het goddelijke pad van groei zonder onnodig karmisch gewicht die hem naar beneden haalde.

Luister nu naar je leiding. Let op of je je geïnspireerd voelt om een healer te bezoeken, luister regelmatig naar muziek die helend werkt, volg een cursus of mediteer thuis op een bepaalde tijd, of misschien zelf vaker. De Goddelijke Moeder probeert je via deze beschikbare kanalen te bereiken. Goddelijke zegeningen van karmische healing kunnen vanuit de spirituele wereld rechtstreeks tot je komen, maar het heeft dikwijls meer effect, wanneer ze via een menselijk kanaal met een hoog trillingsniveau direct tot jouw energieveld op deze wereld komen.

Stel je zo veel mogelijk open, zodat de leiding van de karmische healing van de Turquoise Lotusmoeder tot je kan komen. Haar turquoise natuur reinigt en beschermt je energieveld en haar Lotushart schijnt in je eigen hart en geeft je vrede. De Goddelijke Moeder wil voor je zorgen en je meer spirituele vrijheid geven.

Deze kaart geeft ook aan, dat wanneer je met kristallen hebt gewerkt, vooral met een turkoois, je dit moet blijven doen omdat dit je sterker maakt en je helpt te helen, of je je daar nu helemaal bewust van bent of niet.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.