KwanYin41

Naar de hemelse berg

Er zijn momenten dat er goddelijke energie nodig is om ons te helpen onze spirituele doelen te bereiken. Als je voelt dat je geen volledige controle over je bestemming hebt, dan krijg je als van god gezonden een gelegenheid om hulp te vragen en goddelijke kracht aan te roepen, een beroep te doen op de hemelse berg zodat je misschien een veel betere uitkomst kunt krijgen. Jouw toestemming aan wezens die onvoorwaardelijk van je houden en je hulp bieden is een uitdrukking van spirituele bekrachtiging je stelt deze krachten in staat om je hulp te komen en je te helpen je doel in het leven en je bestemming manifesteren.

 

Er wordt je gevraagd om de goden in staat te stellen je te helpen, een beroep te doen op de hemelse berg in je eigen hart, je hand uit te steken en de goden toe te staan je te helpen bij het ontwikkelen van je huidige leven. We leven in het Universum van de vrije wil en hoe er ook van je wordt gehouden, en omdat er eigenlijk zo van je wordt gehouden en je zo wordt gerespecteerd, zal er niemand tussenbeide komen zonder jouw toestemming.

Denk niet dat om hulp vragen betekent dat je verzwakt of afhankelijk wordt en spiritueel niet groeit. Je doet dit om te groeien in je eigen meesterschap op spiritueel gebied, niet om je leven aan een ander over te laten en er geen persoonlijke en spirituele verantwoordelijk meer voor te nemen! Om spirituele hulp vragen helpt je het vertrouwen, de wijsheid en het begrip van de aard van het Universum te laten groeien en hoe deze werkt! Leren om iets te vragen en goddelijke hulp te ontvangen, helpt ons leren ons over te geven, zodat we kunnen samengaan met grotere spirituele krachten dan ons eigen individuele zelf. Er gaat iets moois gebeuren. Je zult ontdekken dat je goddelijke zelf een krachtige, levendige uitdrukking is van de Bron van het Universum. In je heb je de kracht, liefde en steun van de Bron van het Leven zelf.

Wanneer we een beroep doen op de hemelse berg worden we er aan herinnerd dar we goddelijk zijn in ons eigen hart. We krijgen kracht als we ons dit herinneren, en we kunnen anderen helpen er ook aan te denken. Dus hoe meer je er voor kiest om het goddelijke in jou je spiritueel te laten helpen, des te sterker en bewuster je relaties met wezens van licht wordt en des te meer ga je de overeenkomsten beseffen die bestaan tussen je eigen goddelijke aard en deze wezens — met andere woorden, door goed geestelijk gezelschap ga je je eigen ware aard beseffen.

Wees er zeker van dat je alleen diegenen machtigt, die echt en onvoorwaardelijk van je houden. Wanneer je om hulp vraagt, zeg dan altijd drie keer: ‘Ik doe een beroep op diegenen die onvoorwaardelijk van mij houden’, en zeg dan: ‘Ik dank je voor je heldere leiding en hulp in deze zaak, zodat ik in vrede, met liefde en blijdschap, mijn eigen spirituele meesterschap kan groeien, uit eigen vrije wil, zo is het!’

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline