KwanYin40

De keizerin van Yin

De Yinkeizerin brengt vrede, voorspoed en succes aan haar geliefde aanbidders. Het doel van je geest houdt ook helen en kracht in van het goddelijke vrouwelijke, de Yinkeizerin zelf. Je verkrijgt kracht, hulp en veel zegen als je het doel van je geest volgt. Je wordt nu opgetild en ondersteund bij je gewijde werk.

 

Je bent een spiritueel leider en een pionier, en een deel van wat je hier op deze planeet moet doen op geestelijke gebied, of je nu een man bent of een vrouw, je moet het goddelijke vrouwelijke de nodige bevoegdheid of macht geven, de kosmische Keizerin van Yin, of goddelijke vrouwelijke energie, zodat we evenwichtiger als mensen op deze Aarde zouden kunnen leven.

De Godin doet nu weer haar intrede op deze planeet en veel mensen begrijpen Haar. Het is jouw heilige taak om volgens Haar waarheden te leven, waarbij je veel ondersteuning zult krijgen, er voor je wordt gezorgd en je wordt beloond. Terwijl je dit doet, plant je de zaden van bewustzijn en ervaar je voor anderen ook, vanaf wanneer zij kunnen worden overgehaald om volgens Haar heilige waarheid te leven.

Dat verklaart ook waarom het voelt alsof je op bepaalde momenten niet in deze tijd past. Dat is niet de bedoeling, het is de bedoeling dat je deze helpt groeien en veranderen! Op dezelfde manier als Kwan Yin een opstandige en gevoelige streek uithaalde, en niet op de juiste manier in deze wereld paste, waar ze was geboren om deze te helpen helen en tot een hogere staat te laten komen, zo verlangt je ziel er ook naar om een echt verschil in deze wereld te maken, te helpen deze vrij te laten zijn van angst die leidt naar competitie en overheersing en krachtstrijd, in plaats van leven op een plek van liefde en vrede.

De gaven van de Yin keizerin ervaar je met je vrouwelijke kracht, die toegang tot je krijgt door volgens de waarheid in je hart te leven, je echte waarden en je onstuimige vriendelijkheid. Vrouwelijkheid is niet zwak, ook niet agressief. Het is felle compassie die weigert te vervallen in oordelen, en wanneer dit wel gebeurt, steeds weer opnieuw verandert in compassie. Mannen en vrouwen die voeling hebben met hun vrouwelijke kracht, zijn in staat om lief te hebben, medelijden, kunnen eerlijk zijn en zeggen wat echt belangrijk voor hen is, of het nu voldoet aan de hedendaagse normen of niet. Ze beseffen dat ze een nieuwe cultuur helpen creëren met verstandiger waarden. Op deze manier leven, voelt niet alleen beter en oprechter, het leidt ook tot een succesvol leven met veel creativiteit, met een positieve bijdrage, persoonlijk kracht en bevredigende relaties, en niet te vergeten de inspiratie die je anderen geeft waardoor zij ook kunnen groeien.

Er wordt je gevraagd om nu volgens je vrouwelijke kracht te leven, om eerlijk tegen jezelf je zijn en niet toe te geven aan de voorwaarden die de omgeving je stelt, die je vertelt dat vrouwelijke kracht niet genoeg is, dat je je moet aanpassen aan je omgeving, moet bijstellen wat je gelooft of waar je meelijden mee hebt om ‘vooruit te komen’ of ‘aan het langste eind te trekken’. Je hoeft niet op die manier te leven, je kunt leven naar wat je hart je ingeeft en beseften dat dit niet alleen genoeg is, maar ook een zegen voor iedereen. De Yin keizerin dankt je voor je liefdevolle toewijding en dienstbaarheid aan haar en geeft je nu haar zegen, geliefde.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.